Miere de Manuka

ALIMENTE CU MIERE DE MANUKA

COSMETICE CU MIERE DE MANUKA

MAGAZINE ONLINE MIERE

PRODUCATORI MIERE DE MANUKA

Miere de Manuka MGO 600+

Miere de Manuka - MGO 600+

Miere de Manuka Originala MGO 600+: produse online, preturi, informatii.
Ce inseamna MGO 600 in clasificarea Mierii de Manuka?

Ceea ce face ca Mierea de Manuka sa fie unica, este compozitia ei chimica, bogata in substante active ce nu se mai regasesc in nicio alta miere din lume.

Principala substanta activa din Mierea de Manuka este considerata a fi metilglioxalul, prescurtat MGO.

Producatorul de Miere de Manuka din Noua Zeelanda Manuka Health a conceput si inregistrat oficial o scara de clasificara a mierii in functie de concentratia de metilgioxal pe care aceasta o are.

Concentratia de metilglioxal din Mierea de Manuka poate varia intre 0 mg/ 1 kg si 1000 mg / 1 kg (in cazuri cu totul exceptionale de depaseste valoarea de 1000 mg/ 1 kg)

Prin urmare, a rezultat o scara de indici MGO cu valori incepand de la sub 100 si pana la peste 850.

Cu cat concentratia de metilglioxal este mai mare, cu atat indicele MGO are valoare mai mare.si cu atat proprietatile medicinale ale mierii sunt mai puternice

– sub MGO 100+ – mierea nu are proprietati curative semnificative
– MGO 100 + – nivel de baza
– MGO 250+ – nivel util
– MGO 400+ – nivel superior
– MGO 550+ – nivel ridicat
– MGO 850 + si peste – niveluri de activitate foarte ridicate

Indicele MGO 600 indica o Miere de Manuka cu un nivel de activitate foarte ridicat recomandata pentru:

1. Tratarea infectiilor foarte rezistente sau care au fost tratate anterior cu antibiotice conventionale si au dezvoltat rezistenta la acestea, determinate de microorganisme bacteriene si fungice cum sunt:
– E. coli – Escherichia coli
– Stafilocolul auriu – Staphylococcus aureus
– H. pylori – Helicobacter Pylori
–  Streptococcus pyogenes
Salmonella typhimurium
si altele

2. Intarirea sistemului imunitar al organismului

3. Tratarea unor afectiuni ale plelii cum ar fi:
– eczeme
– muscaturi de insecte
– psoriazis
– acnee
– arsuri de gradul I si II
– plagi chirurgicale si infectate
– herpes
si altele

4. Tratamente cosmetice de infrumusetare:
– masti antirid
– masti par uscat etc.

Atentionari:

Desi Mierea de Manuka are putine contraindicatii, va rugam sa le cititi cu atentie in articolul nostru: Mierea de Manuka – Efecte adverse, contraindicatii si precautii

In cazul folosirii Mierii de Manuka in tratamentul anumitor boli, verificati cu medicul dumneavoastra curant daca nu exista alte contraindicatii in cazul dumneavoastra si daca nu exista interactiuni cu medicamentele pe care le luati deja.

Nota: Disclaimer Medical

Miere de Manuka nu este un site web medical. Informatiile incluse in acest site sunt publicate exclusiv cu titlu informativ. Nicio informatie inclusa in prezentul site nu trebuie folosita pentru a pune un diagnostic, pentru a lua o decizie de tratament in cazul eventualelor afectiuni (boli) de care suferiti si nici pentru a inlocui medicamentele prescrise de medicul dumneavoastra. Recomandam ca, in cazul in care doriti sa folositi Mierea de Manuka in scop terapeutic, sa va sfatuiti mai intai cu un medic specializat in afectiunea de care suferiti. Efectele mierii de manuka asupra organismului fiecarui consumator in parte pot varia in functie de diferiti facturi printre care: metabolism, varsta, starea generala de sanatate a organismului, stil de viata etc. Mai multe detalii despre informatiile incluse in prezentul site gasiti in: Termeni si conditii utilizare site.

Mai multe despre Mierea de Manuka

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acordul tau explicit in legatura cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui site pe care ii regaseti aici: Termeni si conditii.