Miere de Manuka

ALIMENTE CU MIERE DE MANUKA

COSMETICE CU MIERE DE MANUKA

MAGAZINE ONLINE MIERE

PRODUCATORI MIERE DE MANUKA

Miere de Manuka MGO 700+

Miere de Manuka - MGO 700+

Miere de Manuka Originala MGO 700+: produse online, preturi, informatii.

Semnificatia MGO 700+ in clasificarea Mierii de Manuka

Mierea de Manuka originala este un produs cu reglementari foarte stricte. Cea care provine din Noua Zeelanda trebuie sa treaca prin diverse teste pentru a putea fi comercializata sub eticheta de “Miere de Manuka”.

Testele tintesc in principal doua aspecte. In primul rand testarea se face pentru a dovedi in ce masura mierea este din nectar de Manuka dar, mai important decat atat, stabilesc care este puterea ei curativa.

Se considera ca principala substanta activa care face Mierea de Manuka sa aiba proprietati antibacteriene atat de diferite fata de cele ale oricarui alt tip de miere, este metilglioxalul (MGO). De aceea, unul dintre criteriile de clasificare il reprezinta concentratia acestei substante in fiecare lot de miere.

Astfel a aparut clasificarea cu indici MGO. Acest sistem de clasificare este marca inregistrata a producatorului Manuka Health din Noua Zeelanda insa si alti producatori de miere fac referire pe eticheta la concentratia de metilglioxal, adica la indicele MGO.

Indicii MGO au valori incepand de la sub 100 si pana la aproximativ 1000..

Cu cat concentratia de metilglioxal este mai mare, cu atat indicele MGO are valoare mai mare.si cu atat proprietatile medicinale ale mierii sunt mai puternice

Exemple de ceea ce inseamna in mod concret acesti indici regasim mai jos:
– sub MGO 100+ – mierea nu are proprietati curative semnificative
– MGO 100 + – nivel de baza
– MGO 250+ – nivel util
– MGO 400+ – nivel superior
– MGO 550+ – nivel ridicat
– MGO 850 + si peste – niveluri de activitate foarte ridicate

Pentru mai multe detalii in legatura insemnatatea acestor valori dar si cu alte sisteme de clasificare puteti consulta articolul nostru dedicat:  Mierea de Manuka – Ghid Complet de Clasificare

Mentiunea de MGO 700 pe eticheta indica o Miere de Manuka cu un nivel de activitate foarte ridicat:

Acest nivel de antibacterian poate fi indicat pentru oricare dintre urmatoarele afectiiuni:

1. Combaterea infectiilor foarte rezistente la antibioticele traditionale, inclusiv a celor care au dezvoltat rezistenta la acestea (in urma tratamentelor anterioare). Mierea de Manuka este eficienta impotriva urmatoarelor bacterii si fungi:
– H. pylori – Helicobacter Pylori
– Stafilocolul auriu – Staphylococcus aureus
– E. coli – Escherichia coli
Salmonella typhimurium
Streptococcus pyogenes
Citrobacter freundii
Proteus mirabilis
si altele

2. Tratarea unor afectiuni ale plelii cum ar fi:
– arsuri de gradul I si II
– acnee
– muscaturi de insecte
– eczeme
– psoriazis
– plagi chirurgicale
– plagi infectate
– herpes
si altele

3. Intarirea sistemului imunitar al organismului

4. Tratamente cosmetice de infrumusetare:
– in compozitia mastilor pentru tratamentele antirid
– in compozitia mastilor pentru combaterea parului uscat

Atentionari:

Desi Mierea de Manuka are putine contraindicatii, va rugam sa le cititi cu atentie in articolul nostru: Mierea de Manuka – Efecte adverse, contraindicatii si precautii

In cazul folosirii Mierii de Manuka in tratamentul anumitor boli, verificati cu medicul dumneavoastra curant daca nu exista alte contraindicatii in cazul dumneavoastra si daca nu exista interactiuni cu medicamentele pe care le luati deja.

Nota: Disclaimer Medical

Miere de Manuka nu este un site web medical. Informatiile incluse in acest site sunt publicate exclusiv cu titlu informativ. Nicio informatie inclusa in prezentul site nu trebuie folosita pentru a pune un diagnostic, pentru a lua o decizie de tratament in cazul eventualelor afectiuni (boli) de care suferiti si nici pentru a inlocui medicamentele prescrise de medicul dumneavoastra. Recomandam ca, in cazul in care doriti sa folositi Mierea de Manuka in scop terapeutic, sa va sfatuiti mai intai cu un medic specializat in afectiunea de care suferiti. Efectele mierii de manuka asupra organismului fiecarui consumator in parte pot varia in functie de diferiti facturi printre care: metabolism, varsta, starea generala de sanatate a organismului, stil de viata etc. Mai multe detalii despre informatiile incluse in prezentul site gasiti in: Termeni si conditii utilizare site.

Mai multe despre Mierea de Manuka

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acordul tau explicit in legatura cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui site pe care ii regaseti aici: Termeni si conditii.