Miere de Manuka

ALIMENTE CU MIERE DE MANUKA

COSMETICE CU MIERE DE MANUKA

MAGAZINE ONLINE MIERE

PRODUCATORI MIERE DE MANUKA

Pure Gold

Miere de Manuka - Pure Gold

Miere de Manuka Originala marca Pure Gold: produse online, preturi, informatii.

Mierea de Manuka Pure Gold este recoltata din Wairarapa, o regiune aflata in nordul Noii Zeelande.
Compania Pure Gold detine peste 3000 de stupi si garanteaza o miere de Manuka monoflora.
Fiecare stup este administrat in mod individual de catre o echipa de apicultori care asigura bunastarea fiecarei colonii de albine.
In plus, fiecare stup este dotat cu un dispozitiv GPS, ceea ce asigura faptul ca traseul fiecarui lot de miere poate fi identificat de la stup si pana la sigilarea in borcane.

Toata Mierea de Manuka si toate produsele din Miere de Manuka marca Pure Gold sunt testate in laboratoare independente din Noua Zeelanda, in coformitate cu standardele impuse de catre Guvernul Neo Zeelandez. Aceasta atesta faptul ca fiecare borcan contine Miere de Manuka originala si autentica.

Totodata, pe fiecare dintre borcanele de Miere de Manuka Pure Gold se regaseste clasificarea MGO, markerul care indica nivelul de metilglioxal din respectiva miere. Cu cat valoarea MGO este mai ridicata, cu atat mai puternice sunt proprietatile curative ale Mierii de Manuka.

Sursa: Pure Gold Manuka Honey

Nota: Disclaimer Medical

Miere de Manuka nu este un site web medical. Informatiile incluse in acest site sunt publicate exclusiv cu titlu informativ. Nicio informatie inclusa in prezentul site nu trebuie folosita pentru a pune un diagnostic, pentru a lua o decizie de tratament in cazul eventualelor afectiuni (boli) de care suferiti si nici pentru a inlocui medicamentele prescrise de medicul dumneavoastra. Recomandam ca, in cazul in care doriti sa folositi Mierea de Manuka in scop terapeutic, sa va sfatuiti mai intai cu un medic specializat in afectiunea de care suferiti. Efectele mierii de manuka asupra organismului fiecarui consumator in parte pot varia in functie de diferiti facturi printre care: metabolism, varsta, starea generala de sanatate a organismului, stil de viata etc. Mai multe detalii despre informatiile incluse in prezentul site gasiti in: Termeni si conditii utilizare site.

Mai multe despre Mierea de Manuka

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acordul tau explicit in legatura cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui site pe care ii regaseti aici: Termeni si conditii.