Miere de Manuka

ALIMENTE CU MIERE DE MANUKA

COSMETICE CU MIERE DE MANUKA

MAGAZINE ONLINE MIERE

PRODUCATORI MIERE DE MANUKA

Wedderspoon

Miere de Manuka - Wedderspoon

produse Alimentare cu Miere de Manuka - Wedderspoon

Miere de Manuka Originala marca Wedderspoon: produse online, preturi, informatii.

Wedderspoon este unul dintre cei mai renumiti producatori de Miere de Manuka din Noua Zeelanda si este totodata inventatorul sistemului de clasificare KFactor, asupra catruia detine dreptul de marca inregistrata.

Sistemul de clasificare KFactor reprezinta o garantie a calitatii Mierii de Manuka. El are la baza 5 factori cheie de care tine cont pentru a evalua integral calitatile si autenticitatea Mierii de Manuka.

Wedderspoon face in primul rand distinctia dintre Mierea de Manuka monoflora si cea poliflora.

KFactor 12 – indica o miere POLIFLORA

Aceasta inseamna ca mierea provine din nectarul a mai multor tipuri plante, insa are o cantitate semnificativa de nectar de Leptospermum scoparium (arbust de Manuka)

KFactor 16 – indica o miere MONOFLORA

Ceea ce se traduce prin faptul ca mierea provine “majoritar sau integral” din nectarul arbustului de Manuka.

Deoarece albinele zboara pe distante considerabile atunci cand colecteaza nectarul si totodata deoarece acestea au nevoie de o dieta variata, nu se va putea spune despre nicio miere cu siguranta ca este 100% din nectar de Manuka

Astfel, Wedderspoon garanteaza calitatea Miereii de Manuka produsa sub propria marca prin:

Trasabilitate 100% a mierii de la stup pana in casa ta.

Pentru fiecare bocan de Miere de Manuka, Wedderspoon are capabilitatea sa determine din ce lot face parte si care este apicultorul care a ingrijit stupii si a colectat mierea.

100% garantie ca mierea nu contine antibiotice si pesticide.

Mierea de Manuka este 100% de provenienta naturala fara niciunfel de antibiotice, pesticide sau glifosat (ierbicid cancerigen).

Mierea de Manuka Wedderspoon este exclusiv produsa si ambalata in Noua Zeelanda

Acest aspect este important deoarece, spre deosebire de alte state, legislatia din Noua Zeelanda impune reguli foarte stricte de testare si de certificare a Mierii de Manuka destinata pentru export. Astfel, faptul ca o miere etichetata ca “Manuka” este produsa si ambalata in Noua Zeelanda reprezinta o garantie a calitatii sale.

RAW si nepasteurizata

Mierea de Manuka produsa de Wedderspoon nu este pasteurizata, pastrandu-si astfel nealterate toate proprietatile naturale.

Produs certificat Non-GMO

Toata Meirea de Manuka produsa de Wedderspoon are certificarile Non-GMO Project. Aceasta inseamna ca in nicio faza din producerea ei nu intervin organisme modificate genetic.

Totodata Wedderspoon este licentiata sa poarte sigla FernMark. Aceasta licentiere este o garantie a faptului ca produsele Wedderspoon, inclusiv Mierea de Manuka:
– sunt originare din Noua Zeelanda
– sunt verificate si aprobate de catre guvernul Noii Zeelande
– sunt inalt calitative, autentice si de incredere.

Surse:
Plantum
Vegis
Wedderspoon
FernMark

Nota: Disclaimer Medical

Miere de Manuka nu este un site web medical. Informatiile incluse in acest site sunt publicate exclusiv cu titlu informativ. Nicio informatie inclusa in prezentul site nu trebuie folosita pentru a pune un diagnostic, pentru a lua o decizie de tratament in cazul eventualelor afectiuni (boli) de care suferiti si nici pentru a inlocui medicamentele prescrise de medicul dumneavoastra. Recomandam ca, in cazul in care doriti sa folositi Mierea de Manuka in scop terapeutic, sa va sfatuiti mai intai cu un medic specializat in afectiunea de care suferiti. Efectele mierii de manuka asupra organismului fiecarui consumator in parte pot varia in functie de diferiti facturi printre care: metabolism, varsta, starea generala de sanatate a organismului, stil de viata etc. Mai multe detalii despre informatiile incluse in prezentul site gasiti in: Termeni si conditii utilizare site.

Mai multe despre Mierea de Manuka

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acordul tau explicit in legatura cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui site pe care ii regaseti aici: Termeni si conditii.